Connect with us

Published

on

Intro : 
Am G F Em F G
Am G F Am G C

  C    G/B      Am
Bedo ranemu dalane
A      Dm               G
Karo kowe aku raono bahagiane
   F      Em          A
Timbang gelo mung disiyo-siyo
          Dm      
Rasah digawe dowo crito iki
    G                   C
Tresno rabakal iso nyawiji..

 C     G/B             Am
Abot kesel sing ngrasakke
A      Dm                   G
Karo kowe anane ming rame wae
  F   Em          A
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
       Dm
Mikir awakmu dewe karepmu dewe
   G                    C
Tanpo kelingan janji awale..

(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F            C   G/B
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
        C        G
Kowe ratau ngerteni
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F              C
Tibo butuh kowe nggoleki
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C            G
Ra perlu ngomogke tresno
        Am            Em
Yen kui mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso
 Dm         G      C   G
Awak dewe penak konco..

Musik : 
Dm G Em Am
F G C

(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F            C   G/B
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
        C        G
Kowe ratau ngerteni
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F              C
Tibo butuh kowe nggoleki
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C            G
Ra perlu ngomogke tresno
        Am            Em
Yen kui mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso
 Dm         G      Am  G
Awak dewe penak konco...
F
Hooooo...
Am          G      F   G
Awak dewe penak konco..
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F      G     C
Rasah di peksakke..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA

Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.