Connect with us

Published

on

D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      Gm     D
raiso dadi siji..

(Intro) Em  D  Em  G F#

Bm              F#m
 kabeh iki salahku
                   G
tresno marang sliramu
        A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
 saben dino bebarengan
             G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
 nanging rosomu mung sebates teman..

Em           A
 opo iki rasane..
          F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em                A
     oh atiku malah loro..
       G             A
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

Em                                    D
 kabeh iki salahku tresno marang sliramu
                                  Bm
konco dadine tresno saiki malah loro
                              D
aku kudu piye ati bingung rasane
                 F#m                   G
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
                                   F#m
duh gusti pangeran paringono kesabaran
                                         Em
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
                                  D
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
              A                 Bm
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Bm              F#m
 kabeh iki salahku
                   G
tresno marang sliramu
        A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
 saben dino bebarengan 
             G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
 nanging rosomu mung sebates teman..

Em           A
 opo iki rasane..
          F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em                A
     oh atiku malah loro..
       G             A
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA

Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.