Connect with us

Campursari

Chords, Ndarboy Genk – Tibo Mburi

mm

Published

Chords, Ndarboy Genk – Tibo Mburi(Intro) C D F Fm C C D Aku dewekan.. ning dalan prapatan F Fm C sak wis'e kowe ngajak...
Sumber Video
(Intro) C D F Fm C

C                 D
Aku dewekan.. ning dalan prapatan
    F       Fm          C
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
C               D
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
  F           G           C  C7
mugo wae sing apik nggo kowe..

F          G       Em       Am
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Dm           G          C  C7
kowe gandeng karo uwong liyo..
F          G            Em       Am
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             Bb                  G
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude) C D F Fm
            C D F  G

C                  D
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewekan
   F           Fm        C
krungu kabar kowe arep tunangan
C               D    
senadyan loro nanging kudu tak trimo
  F           G           C
mugo wae sing apik nggo kowe..

F          G       Em       Am
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Dm             G          C
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
F          G            Em       Am
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             Bb                  G
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Am         Em     F      C
Aku ngerti kowe.. ora gampang
  Dm          G        C
kadung suwe dewe bebarengan..
Am             Em   F       C
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
  Dm        Em
kowe kudu lilo..
  Dm         G          C  G
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C  G
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

   F           Em  Am
mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G       C  G C
tibone ning mburi..
Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.
Advertisement
Comments