Connect with us

Published

on

(Intro) C D F Fm C

C                 D
Aku dewekan.. ning dalan prapatan
    F       Fm          C
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
C               D
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
  F           G           C  C7
mugo wae sing apik nggo kowe..

F          G       Em       Am
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Dm           G          C  C7
kowe gandeng karo uwong liyo..
F          G            Em       Am
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             Bb                  G
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude) C D F Fm
            C D F  G

C                  D
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewekan
   F           Fm        C
krungu kabar kowe arep tunangan
C               D    
senadyan loro nanging kudu tak trimo
  F           G           C
mugo wae sing apik nggo kowe..

F          G       Em       Am
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Dm             G          C
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
F          G            Em       Am
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             Bb                  G
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Am         Em     F      C
Aku ngerti kowe.. ora gampang
  Dm          G        C
kadung suwe dewe bebarengan..
Am             Em   F       C
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
  Dm        Em
kowe kudu lilo..
  Dm         G          C  G
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C  G
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

   F           Em  Am
mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G       C  G C
tibone ning mburi..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA

Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.