Connect with us

Sepisanan ketemu,
Wektu ku neng kuthomu..
Kowe lan aku jatuh cinta,
Terus ngucapke janji..

Mulo mbiyen aku wis kondho,
Aku mung nduwe tresno..
Sliramu janji welas asih,
Anresnani awakku..


Nyatane ngendi janjimu mung palsu,
Ngapusi aku..(ngapusi aku..)
Mbok anggep awakku iki, mbok anggep aku
Koyo benalu mung nempel uripmu..

Nyatane kowe mbalik omonganku,
Mung ngapusi aku..
Loro atiku ngapusi aku,
Aku kuciwo..

Reff:
Mulo mbiyen aku wis kondho,
Aku mung nduwe tresno..
Sliramu janji welas asih,
Anresnani awakku..

Nyatane ngendi janjimu mung palsu,
Ngapusi aku..(ngapusi aku..)
Mbok anggep awakku iki, mbok anggep aku
Koyo benalu mung nempel uripmu..

Nyatane kowe mbalik omonganku,
Mung ngapusi aku..
Loro atiku ngapusi aku,
Aku kuciwo..
Loro atiku ngapusi aku,
Aku kuciwo..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.