Connect with us
Lirik, Sherefa Yorks – KuciwaSepisanan ketemu, Wektu ku neng kuthomu.. Kowe lan aku jatuh cinta, Terus ngucapke janji.. Mulo mbiyen aku wis kondho, Aku...

Published

on

Sepisanan ketemu,
Wektu ku neng kuthomu..
Kowe lan aku jatuh cinta,
Terus ngucapke janji..


Mulo mbiyen aku wis kondho,
Aku mung nduwe tresno..
Sliramu janji welas asih,
Anresnani awakku..

Nyatane ngendi janjimu mung palsu,
Ngapusi aku..(ngapusi aku..)
Mbok anggep awakku iki, mbok anggep aku
Koyo benalu mung nempel uripmu..

Nyatane kowe mbalik omonganku,
Mung ngapusi aku..
Loro atiku ngapusi aku,
Aku kuciwo..

Reff:
Mulo mbiyen aku wis kondho,
Aku mung nduwe tresno..
Sliramu janji welas asih,
Anresnani awakku..

Nyatane ngendi janjimu mung palsu,
Ngapusi aku..(ngapusi aku..)
Mbok anggep awakku iki, mbok anggep aku
Koyo benalu mung nempel uripmu..

Nyatane kowe mbalik omonganku,
Mung ngapusi aku..
Loro atiku ngapusi aku,
Aku kuciwo..
Loro atiku ngapusi aku,
Aku kuciwo..

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments