Connect with us

Genre Campursari

Chords, Didi Kempot – Kapan Kapan

mm

Published

on

Chords, Didi Kempot – Kapan Kapan(Intro) G F C G C G C kapan kapan.. F mesti petuk karo kowe G yen kowe kangen.. C...
(Intro) G F  C  G  C G

      C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C    G
aku seneng kowe..

(Interlude) C  F  G  C G

      C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement