Connect with us

Campursari

Lirik, Rita Tila – Sabeulah Panon

Published

Lirik, Rita Tila – Sabeulah PanonLah... Naha salira kebat ngantunkeun Dak dumedak, nya piasih aya.. naon.. Na teu emut disampelan pasir eta Hari..ta.. Caricangkas simeut...
Sumber Video

Lah…
Naha salira kebat ngantunkeun
Dak dumedak, nya piasih aya.. naon..
Na teu emut disampelan pasir eta
Hari..ta..
Caricangkas simeut meumeut
Ninggal urang nu sidengdang
Na.. mega katresna..

Duh..
Naon lepat abdi ka salira
Kirang kumaha
Waktos gulang gaper tresna
Sawengi.. eta..
Naha sabeulah panon bet lepat sangki..
Tega nyangki.. salin jinis
Mindah rasa…

Ninggal kapinis meulah langit
Miris.. nyeuseuit..
Rido teu rido, pondok jodo
Deudeuh.. kembang lakonan

Sok sanaos beurat da memang tos gurat
Hate.. mah tetep kabengbat
Sumirat diangkat,ninggal urang papegat
Lah.. lah..

Reff:

Duh..
Naon lepat abdi ka salira
Kirang kumaha
Waktos gulang gaper tresna
Sawengi.. eta..
Naha sabeulah panon bet lepat sangki..
Tega nyangki.. salin jinis
Mindah rasa…

Ninggal kapinis meulah langit
Miris.. nyeuseuit..
Rido teu rido, pondok jodo
Deudeuh.. kembang lakonan

Sok sanaos beurat da memang tos gurat
Hate.. mah tetep kabengbat
Sumirat diangkat,ninggal urang papegat
Lah.. lah..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.
Advertisement
Comments