Connect with us
Chords, Rita Tila feat Imam Mudrika – Mawar BodasIntro : Am F Dm Am         E F E Am         F E Am Am mapai jalan satapak F ngajugjug ka hiji lembur Dm...
mm

Published

on

Intro : Am F Dm Am
        E F E Am
        F E Am

Am
mapai jalan satapak
F
ngajugjug ka hiji lembur
Dm
henteu karasa capena
Bb        Am
sabab aya nu diteang..


Am
hujan angin dor dar gelap
F
taya tempat keur ngiuhan..
Dm
sanajan awak rancucud
Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

E
nu penting mah asal nepi
Am
ka tempat anu dituju..
E
rek ngalongok mawar bodas
Am
nu moal lila ka ala

Dm
sugan tea..moal gagal
Am
kembang geus aya nu boga
F
balik ge asa hoream..
Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
F
teu kasawang… (teu kasawang )
Am
ti anggalna…. ( ti anggalna )
F
teu ka pikir…( teu ka pikir )
Am
ti tadina.. (tadina)

Dm
lamun tea bakal gagal
Am
hoream teu sudi teuing
F
mikiran pipanyakiteun..
Am
mikiran pipanyakiteun..

Musik : E….F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

Ulangi dari awal 1x gan

Reff end:
F
teu kasawang… (teu kasawang )
Am
ti anggalna…. ( ti anggalna )
F
teu ka pikir…( teu ka pikir )
Am
ti tadina.. (tadina)

Dm
lamun tea bakal gagal
Am
hoream teu sudi teuing
F
mikiran pipanyakiteun..
Am
mikiran pipanyakiteun..

Outro : Am F E….Am

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA

Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.