Connect with us

Dangdut

Lirik, Nella Kharisma – Limbung

mm

Published

Lirik, Nella Kharisma – LimbungSerune welas atinisun Nong riko sing ono watese Hang isun sidem yo hang isun roso Bungahe ati mung nyanding riko...
Sumber Video

Serune welas atinisun
Nong riko sing ono watese
Hang isun sidem yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko

Mugo riko hang biso nggawe
Tentreme lahir batin iki
Embuh tah ndane isun tanpo riko
Koyo layangan pedot bolae


Rasane koyo limbung nong awang awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno

Iki gambare gedine welas isun
Semugo baen bakalan di langgengaken
Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno

Serune welas atinisun
Nong riko sing ono watese
Hang isun sidem yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko

Mugo riko hang biso nggawe
Tentreme lahir batin iki
Embuh tah ndane isun tanpo riko
Koyo layangan pedot bolae

Rasane koyo limbung nong awang awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno

Iki gambare gedine welas isun
Semugo baen bakalan di langgengaken
Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno

Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Lirik, Nella Kharisma – Limbung" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments