Connect with us

Campursari

Chords Didi Kempot – Sigar Tresnane

mm

Published

on

Chords Didi Kempot – Sigar Tresnane(Intro) Bm G Em F# Em Bm E G Bm Bm A G Piring sing pecah ilang separo Bm F#...
Sumber Video

(Intro) Bm G Em F#
Em Bm E G Bm

Bm A G
Piring sing pecah ilang separo
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngono
Em Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
E G Bm
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) E G Bm

Bm G
Piring sing pecah kari tilase
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngene
Em Bm
Metengi atiku iki perih rasane
F# Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) G Bm F# E Bm

F#
Mangan mung kari muluk
Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
G Bm
neng ra melu ngrasakke

(Intro) G Bm

F#
Ngelak mung kari ngombe
Bm
Kabeh wis tak cepakke
F# Bm
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) G.. F#m Bm

Bm A G
Piring sing pecah kari tilase
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngene
Em Bm
Metengi atiku iki perih rasane
F# Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) G Bm F# E Bm

F#
Mangan mung kari muluk
Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
G Bm
neng ra melu ngrasakke

(Intro) G Bm

F#
Ngelak mung kari ngombe
Bm
Kabeh wis tak cepakke
F# Bm
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) G.. F#m Bm

Bm A G
Piring sing pecah ilang separo
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngono
Em Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
E G Bm
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) E G Bm

Bm G
Piring sing pecah kari tilase
Bm F#
tak sayang sayang kok koyo ngene
Em Bm
Metengi atiku iki perih rasane
F# Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.
Advertisement
Comments