Campursari

Lirik, Susi Ngapak – Suket Teki

Published

on

Sumber Video

inyong tak sing ngalah
trima mundur timbang larang ati
tak uyako wong riko wes lali
ora bakal bali

paribasan awak urip kari balung
lilo nyong lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
riko malang gendeng wakon liane
nyong tandur pari jebul tukule malah suket teki

paribasan awak urip kari balung
lilo nyong lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
riko malang gendeng wakon liane
nyong tandur pari jebul tukule malah suket teki

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement