Connect with us

Warning: file_get_contents(https://invidio.us/watch?v=0WCuRO-eJHs): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in /home/jejaring/public_html/content/themes/mbahwo-news/tempelvideo.php on line 1
Lirik, Suji – Cundhuk MentulCundhuk mentul, Kang rinenggo sapucuking rekmo.. Slendang kuning, Kang sumampir ono ing pundhak’e.. Ora olo, Nanging malah soyo angleledo.. Bebasane,...

Published

on

Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..

reff:
Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.