Connect with us

Campursari

Lirik, Suji – Cundhuk Mentul

mm

Published

Lirik, Suji – Cundhuk MentulCundhuk mentul, Kang rinenggo sapucuking rekmo.. Slendang kuning, Kang sumampir ono ing pundhak’e.. Ora olo, Nanging malah soyo angleledo.. Bebasane,...
Sumber Video

Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..


reff:
Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Lirik, Suji – Cundhuk Mentul" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments