Connect with us

Campursari

Lirik, Ririk – Jenang Gulo

mm

Published

Lirik, Ririk – Jenang GuloJenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki yo kangmas Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep...
Sumber Video

Jenang gulo kowe ojo lali
Marang aku iki yo kangmas
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Dhek semono aku tetep tresno
Lan tetep setyo yo kangmas
Durung nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo
Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik mesti nesu
Terus ngajak padu jo ngno ojo ngono


Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dhek biyen yo kangmas
Nate janji bungah susah
Podho dilakoni

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Lirik, Ririk – Jenang Gulo" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments