Connect with us
Lirik, Ririk – Jenang GuloJenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki yo kangmas Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep...

Published

on

Jenang gulo kowe ojo lali
Marang aku iki yo kangmas
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani


Dhek semono aku tetep tresno
Lan tetep setyo yo kangmas
Durung nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo
Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik mesti nesu
Terus ngajak padu jo ngno ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dhek biyen yo kangmas
Nate janji bungah susah
Podho dilakoni

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments