Connect with us
Lirik, Putri – MemanikmuMung sliramu kang dadi maniking kalbu Pindoretno kang katon malelo Pawelingmu giyo tansah eling Senadyan adoh rasaku tansah sumanding Rino...

Published

on

Mung sliramu kang dadi maniking
kalbu
Pindoretno kang katon malelo
Pawelingmu giyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah
sumanding
Rino wengi aku mung tansah
ngenteni
Tan kendat lan dantetesing tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang
kasmaran
Reff:
Wong kuningkap mung jroning
atiku
Asihmu kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandang
bronto
Lilanono jagat mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo mimi
mintuno


Tak kanti hang ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro ombaking prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksenku wong hanggarit
mendhung
Atiku kang wuyung yen tan
gandrung kelayuh

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments