Connect with us

Campursari

Lirik, Putri – Memanikmu

mm

Published

Lirik, Putri – MemanikmuMung sliramu kang dadi maniking kalbu Pindo retno kang katon malelo Pawelingmu giyo tansah eling Senadyan adoh rasaku tansah sumanding...
Sumber Video

Mung sliramu kang dadi maniking kalbu
Pindo retno kang katon malelo
Pawelingmu giyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumanding

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan kendat lan datan tetesing tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang kasmaran


Reff:
Wong kuning kang mung jroning atiku
Asihmu kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo mimi mintuno

Tak anti wang ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro ombaking prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksenku wong hanggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen tan gandrung kelayung

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Lirik, Putri – Memanikmu" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments