Connect with us
mm

Published

on

Capo Fret 4
Intro : C..G..Am..Em..
F..G..C-G-Am

Dm..G..C..
[Versi tanpa capo ada di bawah]


[Reff:]
C G
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Am
Nglakoni tresno suci
Em
kanti ikhlas tekan mati
F G
Ning nyatane ngapusi..
C G Am
cidro ati iki..
Dm G C
Netes elohku mili deres ning pipi
C
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
G
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
Am
Kelingan awale kita ketemu disana
Em
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa
F G C
Sumpah janji tresno iki karo kowe
Am
Mugo wae iso langgeng
Dm
tekan sak lawase
G
Adik kang mas nyaman
kaleh panjenengan
C
Mugo wae tresno iki
ora tau dadi kenangan

#Kembali ke : Reff

C
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
G
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
Am
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
Em
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi
F
Yo wis mungkin dalan
G
tresnone kudu pisah
C Am
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Dm G
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
C
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku

#Kembali ke : Reff

C G
Dik, pangapurane kanggo awakku
Am Em
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
F G C G Am
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
Lilakno aku kanti ikhlas hati
#Kembali ke : Reff, (2x)

Intro : E..B..C#m..G#m..
A..B..E-B-C#m
F#m..B..E..
[Reff:]

E B
Mas kowe mbiyen janji karo aku

C#m
Nglakoni tresno suci
G#m
kanti ikhlas tekan mati
A B
Ning nyatane ngapusi..
E B C#m
cidro ati iki..
F#m B E
Netes elohku mili deres ning pipi
E
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
B
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
C#m
Kelingan awale kita ketemu disana
G#m
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa
A B E
Sumpah janji tresno iki karo kowe
C#m F#m
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
B
Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan
E
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan
#Kembali ke : Reff
E
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
B
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
C#m
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
G#m
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi
A
Yo wis mungkin dalan
B
tresnone kudu pisah
E C#m

Walaupun ati iki gur isone pasrah
F#m B
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
E
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku
Kembali ke : Reff
E B
Dik, pangapurane kanggo awakku
C#m G#m
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
A B E B C#m
Aku mblenjani janji cinta kita ini
F#m B E
Lilakno aku kanti ikhlas hati
Kembali ke : Reff, (2x)

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.