Connect with us
Waldjinah – Kasmaranyen arep crito karo sopo yen ora crito kok tambah nelongso oh soyo suwe kok ngene rasane sedino-dino kok ngatoni...

Published

on

yen arep crito karo sopo
yen ora crito kok tambah nelongso
oh soyo suwe kok ngene rasane
sedino-dino kok ngatoni wae
yen ora sambat uwis ra kuwat
arep njaluk tulung bingung lehku nembung
tekan suk kapan biso mendem iki
kasmaran kenyo tan kepati-pati
tindak tanduke kalem radigawe
larang eseme nggregetake
yo ben mung ngimpi ora popo
yen ati iki iso dadi lego
deweke teko lan kondo yen tresno
piya-piye aku pasrah lan lilo


Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments