Connect with us

Campursari

Waldjinah – Kasmaran

mm

Published

Waldjinah – Kasmaranyen arep crito karo sopo yen ora crito kok tambah nelongso oh soyo suwe kok ngene rasane sedino-dino kok ngatoni...
Sumber Video

yen arep crito karo sopo
yen ora crito kok tambah nelongso
oh soyo suwe kok ngene rasane
sedino-dino kok ngatoni wae
yen ora sambat uwis ra kuwat
arep njaluk tulung bingung lehku nembung
tekan suk kapan biso mendem iki
kasmaran kenyo tan kepati-pati
tindak tanduke kalem radigawe
larang eseme nggregetake
yo ben mung ngimpi ora popo
yen ati iki iso dadi lego
deweke teko lan kondo yen tresno
piya-piye aku pasrah lan lilo

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.