Connect with us
Manthous – LamisSopo wonge nora kuciwo Cinidro marang janji Tanpo guno sumpah prasetyo Langit bumi nyekseni Manis manis ngendikanmu Nanging ugo lamis...

Published

on

Sopo wonge nora kuciwo
Cinidro marang janji
Tanpo guno sumpah prasetyo
Langit bumi nyekseni


Manis manis ngendikanmu
Nanging ugo lamis atimu
Nora ngiro tego sliramu
Ninggal janji lan prasetyo

 

Reff:

Nora keno tak belani
Opo maneh nggondeli
Becik andum basuki
Boyo tumeko wanci
Mung kariyo rahayu

Pungkasane mung welingku
Ing sak mangke ojo nganti
Gawe gelaning ati, gawe cuwaning ati
Tumprap kenyo liyane

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments