Connect with us

Published

on

Sumilire angin nglangut ing wayah wengi,
Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi..
Aku ning kene kangen lan sepi setyo ngenteni..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..


reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA

Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.