Connect with us

Dangdut

Dian Marshanda – Lambaran Tresno

mm

Published

on

Dian Marshanda – Lambaran TresnoSumilire angin nglangut ing wayah wengi, Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi.. Aku ning kene kangen lan sepi setyo...
Sumber Video

Sumilire angin nglangut ing wayah wengi,
Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi..
Aku ning kene kangen lan sepi setyo ngenteni..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.
Advertisement
Comments