Connect with us

Dangdut

Dhiva Vera – Nelongso Rasane Atiku

mm

Published

Dhiva Vera – Nelongso Rasane AtikuRasane ati iki nelongso, Nanging piye wis dadi garise uripku.. Wong sing tak tresnani tego mblenjani janji, Saiki jejer karo...
Sumber Video

Rasane ati iki nelongso,
Nanging piye wis dadi garise uripku..
Wong sing tak tresnani tego mblenjani janji,
Saiki jejer karo wong liyo..

Opo salahku lan ugo opo dosaku,
Sliramu tego nglarani atiku..
Mbiyen janjimu tresno selawase,
Nyatane aku mbok tinggalne..


Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..

reff:
Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..
Tego mblenjani janji..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Dhiva Vera – Nelongso Rasane Atiku" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments