Connect with us
Vita Alvia – Gemantunge Rosomung kari angenan welas hang isun sambang saiki wes ilang dadi duwen wong liyan rasane getun temenan bengen isun buang...
mm

Published

on

mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilang


dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan

sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes duwe wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki

sampek kapan kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mogo baen dadi jodoh mati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.