Connect with us

Dangdut

Uut Salsabila – Pripun

Published

Uut Salsabila – PripunJanjine pripun, kok ngantos setaun Kirang langkung ngi-pun Kulo suwun, ndiko eling mring sedayanipun Kabare pripun, serat mboten ngintun sanak...
Sumber Video

Janjine pripun, kok ngantos setaun
Kirang langkung ngi-pun
Kulo suwun, ndiko eling mring sedayanipun

Kabare pripun, serat mboten ngintun sanak kakang ndusun
Sedoyo nggih rukun,
Wancine matun poro tani utun

Mbenjang nopo leh wangsul, ampun ngantos disusul
Makne si ponang gundhul
Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun

reff :

Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.