Connect with us
Nonik Aprilia – NgujiwatDuh nimas mustikaning ywang Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati Tetulungo raganing sun Kang ketaman asmara Esem iro nyirnake lungkrah...

Published

on

Duh nimas mustikaning ywang
Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati
Tetulungo raganing sun
Kang ketaman asmara
Esem iro nyirnake lungkrah lan lesu
Ngilangke roso kang samar
Tresnaku sundul wiyati


Nglamlami ngujiwat
yen angegeti lathi anjinggit alise
sasolah bawane lencir kuning nengsemake
sinawang yen ngujiwat
pamikir tan kuwat kaya arep nekat
suwe suwe tamat bebasan anggayuh lintang
yen tengah wengi pangrasaku kaya wus sumandhing
adhuh wong kuning liringing niro kang wening
amung tansah tak lalekke nangingtrus eling
nanging trus eling wekasan pepuntonku upamane
sekar aja nganti layu
kanggo cecundhukku adhuh nimas mustikaku

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments