Connect with us
Etik Wijiati – Elingo Beboyo MargoMalem minggu kutho Solo pancen rame Abang biru speda motor sak wernane Pating sliwer koyo podo rebut banter Nora bener...

Published

on

Malem minggu kutho Solo pancen rame
Abang biru speda motor sak wernane
Pating sliwer koyo podo rebut banter
Nora bener tanpo tondo waton minger

Jo sembrono gatekno tondo ing margo
Do elingo beboyo kang nggondhol nyowo
Poro Mudo keh-akehe tanpo dugo
Dupeh bisa ora eling mring beboyo


Tumrap poro pengemudi opo wae
do nindakno lalu lintas praturane
Gambar cumplung njaban kuto wigatekno
Ojo mbambung mlebu kuto den elingo

Praturane lalu lintas sak temene
Mamrihake keslametan sopo wae
Mendhak dene yen to podo nindakake
Negarane toto harjo lan tentreme

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA

Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.