Campursari

Bagus & Sindy – Ireng Manis

Published

on

Sumber Video

Yen kelingan lelakonku jamane
Naliko ing pawulangan
Aku duwe konco putri grabyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno mergo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo ora biso urip bebarengan
Senadyan aku wis sumpah tetep tresno lahir batin

Mung jalaran perpisahan dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang margo
Kelingan ireng manise

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement