Connect with us
Bagus & Sindy – Iki Sapu TangankuIki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi Tak puja-puji gunane...

Published

on

Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku
Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi
Tak puja-puji gunane dadi tambane brantane
Ya iye iya iye

Nadyan adoh yen kadulu nanging caket jroning ati
Wohing aren sela ageng ngejur patra
Mbok ya eling prasetyamu sepisanan
Gilo iki sapu tanganmu tansah dadi tali katresnanku
Terong alit mung sira tak anti-anti


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.