Connect with us
Wulandari – Tetesing TresnoYen sinawang ono netro, Sopo wonge sing ra nandang tresno.. Janur kuning lengkung lengkung, Sopo wonge sing ra nandang wuyung.....

Published

on

Yen sinawang ono netro,
Sopo wonge sing ra nandang tresno..
Janur kuning lengkung lengkung,
Sopo wonge sing ra nandang wuyung..


Roso tresno rino wengi,
Nanging aku ra biso nduweni..
Godong kates dadi jampi,
Setetes tresno kanggo tombo ati..

Pamujiku wong bagus,
Mugo sliramu ora biso lali..
Nadyan sewindu,
Tresnamu bakale tak tunggu..

Tresno iki ora mendo,
Soyo suwe soyo tambah nyikso..
Waton kowe ra bandingake,
Nadyan aku wong ora nduwe..

reff:
Yen sinawang ono netro,
Sopo wonge sing ra nandang tresno..
Janur kuning lengkung lengkung,
Sopo wonge sing ra nandang wuyung..

Roso tresno rino wengi,
Nanging aku ra biso nduweni..
Godong kates dadi jampi,
Setetes tresno kanggo tombo ati..

Pamujiku wong bagus,
Mugo sliramu ora biso lali..
Nadyan sewindu,
Tresnamu bakale tak tunggu..

Tresno iki ora mendo,
Soyo suwe soyo tambah nyikso..
Waton kowe ra bandingake,
Nadyan aku wong ora nduwe..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.