Campursari

Wulandari – Tetesing Tresno

Published

on

Sumber Video

Yen sinawang ono netro,
Sopo wonge sing ra nandang tresno..
Janur kuning lengkung lengkung,
Sopo wonge sing ra nandang wuyung..

Roso tresno rino wengi,
Nanging aku ra biso nduweni..
Godong kates dadi jampi,
Setetes tresno kanggo tombo ati..

Pamujiku wong bagus,
Mugo sliramu ora biso lali..
Nadyan sewindu,
Tresnamu bakale tak tunggu..

Tresno iki ora mendo,
Soyo suwe soyo tambah nyikso..
Waton kowe ra bandingake,
Nadyan aku wong ora nduwe..

reff:
Yen sinawang ono netro,
Sopo wonge sing ra nandang tresno..
Janur kuning lengkung lengkung,
Sopo wonge sing ra nandang wuyung..

Roso tresno rino wengi,
Nanging aku ra biso nduweni..
Godong kates dadi jampi,
Setetes tresno kanggo tombo ati..

Pamujiku wong bagus,
Mugo sliramu ora biso lali..
Nadyan sewindu,
Tresnamu bakale tak tunggu..

Tresno iki ora mendo,
Soyo suwe soyo tambah nyikso..
Waton kowe ra bandingake,
Nadyan aku wong ora nduwe..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement