Connect with us
Waldjinah – Kencono Katon WingkoOra koyo dek semono Katresnanmu pancen nyoto Anane mung tansah ngalembono Ora nate gawe gelo Mulo aku yo nimbangi Tuhu...

Published

on

Ora koyo dek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung tansah ngalembono
Ora nate gawe gelo


Mulo aku yo nimbangi
Tuhu tresno sarto bekti
Tresnaku ora mung ono lati
Nanging sak terusing ati

Reff *)
Opo boyadarunane
Saiki mung lamis wae
Katon yen wis ora nggape
Sak solahe mung tansah ngece
aduh gek kepiye

Tak rewangi loro lopo
Nanging yekti tanpo guno
Pancen sliramu wis ora tresno
Kencono mung katon wingko

reff :
kembali ke *)

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.