Connect with us

Campursari

Waldjinah – Kencono Katon Wingko

Published

Waldjinah – Kencono Katon WingkoOra koyo dek semono Katresnanmu pancen nyoto Anane mung tansah ngalembono Ora nate gawe gelo Mulo aku yo nimbangi Tuhu...
Sumber Video

Ora koyo dek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung tansah ngalembono
Ora nate gawe gelo

Mulo aku yo nimbangi
Tuhu tresno sarto bekti
Tresnaku ora mung ono lati
Nanging sak terusing ati


Reff *)
Opo boyadarunane
Saiki mung lamis wae
Katon yen wis ora nggape
Sak solahe mung tansah ngece
aduh gek kepiye

Tak rewangi loro lopo
Nanging yekti tanpo guno
Pancen sliramu wis ora tresno
Kencono mung katon wingko

reff :
kembali ke *)

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Waldjinah – Kencono Katon Wingko" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments