Campursari

Suji – Langgam Slendang Sutro

Published

on

Sumber Video

Sunare wulan purnama

Tumama telenging, samodra mimbuhi

Kumeclap lerap-lerap, aku eling rikalane

Ketemu kang slendhang sutra, pepandengan netra

Kanthi panyabawa

Nuli Tak ampirake, durung gathuk lan karepe

Mungguh semayane, pendhak dina selapan suwene

Papane ana kene… wekasan tan ana bektine

Mungguh kang minangka seksi

Alun gegulungan, angkasa lan bumi

Nimas kang slendhang sutra, aja mung tansah nglelewa

Note: Pencipta Ki Nartosabdo

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement