Connect with us

Dangdut

Nurhana – Dhandhanggula Sidoasih

Published

Nurhana – Dhandhanggula SidoasihPamintaku nimas sida asih Atut runtut tansah reruntungan Ing sarina sawenginé Datan ginggang sarambut Lamun adoh caket ing ati Yèn...
Sumber Video

Pamintaku nimas sida asih
Atut runtut tansah reruntungan
Ing sarina sawenginé
Datan ginggang sarambut
Lamun adoh caket ing ati
Yèn cedhak tansah mulat
Sida asih tuhu
Pindha mimi lan mintuna
Yo nimas bareng anetepi wajib
Sida asih bebrayan

Aku kang setyo satuhu
Wit biyen nganti saiki
Bebasane
Peteng kebakal ono suminar


Andiko pangayomanku
Lahir batin tuwus nyoto
Mung sajake
Andika semune kurang reno

Tondo yekti kaseksene
Rikalane
Nadyan awrat
Mlampah tebih
Kedah nesu

Mugiantuk berkahing widi
Andiko mung tansah nimbang
Panyuwunku sedyo kulo
Tansah anglam lami

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Nurhana – Dhandhanggula Sidoasih" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments