Connect with us
Nurhana – Dhandhanggula SidoasihPamintaku nimas sida asih Atut runtut tansah reruntungan Ing sarina sawenginé Datan ginggang sarambut Lamun adoh caket ing ati Yèn...

Published

on

Pamintaku nimas sida asih
Atut runtut tansah reruntungan
Ing sarina sawenginé
Datan ginggang sarambut
Lamun adoh caket ing ati
Yèn cedhak tansah mulat
Sida asih tuhu
Pindha mimi lan mintuna
Yo nimas bareng anetepi wajib
Sida asih bebrayan

Aku kang setyo satuhu
Wit biyen nganti saiki
Bebasane
Peteng kebakal ono suminar


Andiko pangayomanku
Lahir batin tuwus nyoto
Mung sajake
Andika semune kurang reno

Tondo yekti kaseksene
Rikalane
Nadyan awrat
Mlampah tebih
Kedah nesu

Mugiantuk berkahing widi
Andiko mung tansah nimbang
Panyuwunku sedyo kulo
Tansah anglam lami

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.