Connect with us

Dangdut

Mita Houston – Sewu Lintang

Published

on

Mita Houston – Sewu Lintangindahe lintang ugo sorote rembulan dadi konco sepi wengiku ngelayung angenku katon suryomu nganti ra kroso tumetesing eluhku wes sak...

indahe lintang
ugo sorote rembulan
dadi konco sepi wengiku
ngelayung angenku
katon suryomu
nganti ra kroso tumetesing eluhku
wes sak mestine
ngerasakke kedudut atiku
mergo tansah eling sliramu
najan wes cukup tak lalekake
siji siji crito lan tresnamu
marang sewu lintang
tak sampekke roso iki
abote kelangan
seng tak songgo neng jero ati
najan tak lilo kebak pangarepku
iso balekke tresno nyawiji
marang sewu lintang
tak sampekke roso iki
abote kelangan seng ra ilang neng jero ati
mergo seng manggon
kebak tresnoku seng iseh
ra biso tak ganti
indahe lintang
ugo sorote rembulan
dadi konco sepi wengiku
nglayung angenku katon suryomu
nganti ra kroso tumetese eluhku
wes sak mestine
ngerasakke kedudut atiku
mergo tansah eling sliramu
najan wes cukup tak lalekake
siji siji crito lan tresnamu
marang sewu lintang
tak sampekke roso iki
abote kelangan
seng tak songgo neng jero ati
najan tak lilo kebak pangarepku
iso balekke tresno nyawiji
marang sewu lintang
tak sampekke roso iki
abote kelangan
seng tak songgo neng jero ati
mergo seng manggon
kebak tresnoku
seng iseh ra biso tak ganti

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.