Connect with us

Campursari

Manthous – Langgam Ngimpi

Published

Manthous – Langgam NgimpiSripat sripit,lembehane mrak kesimpir Gandhes luwes, wiragane anglamlami.. Sedhet singset, besus angadi busono Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo Dak...
Sumber Video

Sripat sripit,lembehane mrak kesimpir
Gandhes luwes, wiragane anglamlami..
Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo
Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu
Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi
lirikcampursarinan.blogspot.com

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Manthous – Langgam Ngimpi" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments