Connect with us

Campursari

Manthous Eling – Eling

Published

Manthous Eling – ElingTak eling eling, Opo sliramu sing nate ketemu Ing naliko iku, Candik ayu sumunar netramu Sore kang edi amung esemu,...
Sumber Video

Tak eling eling,
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu,
Sing ora nguwati
Nadyan widodari,
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

reff :
Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Manthous Eling – Eling" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments