Campursari

Lirik, Sangga Buana – Mari Kangen

Published

on

Sumber Video

Ee jebul kae
kang tak anti-anti wus teka mrene
Wis rada suwe
babar pisan ora krungu kabare
Sajake rada lalen
mung tansah dadi impen

Yen pinuju nggeget lathi
eseme amerak ati

Ee mari kangen
muga-muga tansah tentrem
atiku dadi seneng
amulat netra kang tajem

Mari kangen mulat sira
netra tajem tyas jatmika

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu "Lirik, Sangga Buana – Mari Kangen" adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement