Connect with us
Lirik, Sangga Buana – Mari KangenEe jebul kae kang tak anti-anti wus teka mrene Wis rada suwe babar pisan ora krungu kabare Sajake rada lalen...

Published

on

Ee jebul kae
kang tak anti-anti wus teka mrene
Wis rada suwe
babar pisan ora krungu kabare
Sajake rada lalen
mung tansah dadi impen


Yen pinuju nggeget lathi
eseme amerak ati

Ee mari kangen
muga-muga tansah tentrem
atiku dadi seneng
amulat netra kang tajem

Mari kangen mulat sira
netra tajem tyas jatmika

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.