Connect with us

Campursari

Lirik, Sangga Buana – Mari Kangen

Published

Lirik, Sangga Buana – Mari KangenEe jebul kae kang tak anti-anti wus teka mrene Wis rada suwe babar pisan ora krungu kabare Sajake rada lalen...
Sumber Video

Ee jebul kae
kang tak anti-anti wus teka mrene
Wis rada suwe
babar pisan ora krungu kabare
Sajake rada lalen
mung tansah dadi impen

Yen pinuju nggeget lathi
eseme amerak ati

Ee mari kangen
muga-muga tansah tentrem
atiku dadi seneng
amulat netra kang tajem

Mari kangen mulat sira
netra tajem tyas jatmika

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Lirik, Sangga Buana – Mari Kangen" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments