Dangdut

Lirik, Mega Wati – Podang Kuning

Published

Lirik, Mega Wati – Podang KuningIsuk awan ning omah wis ora krasan, Keluyuran anggolek’i sing tak sayang.. Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i, Ora kroso isuk...
Lirik, Mega Wati – Podang KuningIsuk awan ning omah wis ora krasan, Keluyuran anggolek’i sing tak sayang.. Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i, Ora kroso isuk...
Sumber Video

Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..

reff:
Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Best Regards, Jejaring Net.

Advertisement