Connect with us

Campursari

Lirik, Didi Kempot – Ojo Lamis

Published

Lirik, Didi Kempot – Ojo LamisOjo sok gampang janji wong manis yen to amung lamis Becik aluwung prasojo nimas ora agawe cuwo Tansah ngugemi janjimu...
Sumber Video

Ojo sok gampang
janji wong manis
yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas
ora agawe cuwo

Tansah ngugemi
janjimu wingi
jebul amung lamis
koyo ngenteni thukuling jamur
ing mongso ketigo


Aku iki prasasat
loro tan antuk jampi
mbok ojo amung lamis
kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
milih sawiji ngendi kang suci
tanggung biso mukti

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Lirik, Didi Kempot – Ojo Lamis" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments