Connect with us
Lirik, Didi Kempot – Dalan AnyarKembang tebu sing kabur kanginan, Saksi bisu, sing dadi kenangan.. Prasetyamu kuwi mung kiasan, Tresnamu sak iki wis ilang.. Neng...

Published

on

Kembang tebu sing kabur kanginan,
Saksi bisu, sing dadi kenangan..
Prasetyamu kuwi mung kiasan,
Tresnamu sak iki wis ilang..


Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

Reff:
Kembang tebu sing neng sawah grudo,
Ora garing senajan mongso ketigo..
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.