Connect with us
Lastri – Kelinci UculNgubengi kutho.., Sakteruse, neng ndeso ndeso.. Mergo aku anggolek’i, Sing tak tresnani, kelinciku ucul.. Lungo mangetan, Suroboyo, terus nyang bali.....

Published

on

Ngubengi kutho..,
Sakteruse, neng ndeso ndeso..
Mergo aku anggolek’i,
Sing tak tresnani, kelinciku ucul..

Lungo mangetan,
Suroboyo, terus nyang bali..
Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
Terus aku nyang jakarta..


Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

La jebulane..,
Grusa grusu, keburu nafsu..
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe kang kebanting..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

reff:
kembali keatas..ngubengi kutho..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.