Connect with us
Suji – Protelon KemuningWes suwe ora ketemu Setengah mati roso kangenku Kelingan kebecikanmu Sing wes mbok korbanke marang aku Aku mung tansah kelingan...
mm

Published

on

Wes suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wes mbok korbanke marang aku

Aku mung tansah kelingan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yektine wong yen kasmaran


Aku eling ono wates protelon Kemuning
Arah menyang Candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane kangenku
Mbesuk kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu
Aku tetep kelingan sliramu

=========

Wes suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wes mbok korbanke marang aku

Aku mung tansah kelingan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yektine wong yen kasmaran

Aku eling ono wates protelon Kemuning
Arah menyang Candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane kangenku
Mbesuk kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.