Connect with us

Dangdut

Niken Salindri – Langgam Ngimpi

Published

Niken Salindri – Langgam Ngimpibowo: Ngamboro ing awang-awang Hangelangut bebasan tanpo tepi Narabasing mego mendhung Miber ngideri jagad Ngulandoro ngamboro ngunggahi gunung Ketungkul ngumbar...
Sumber Video

bowo:
Ngamboro ing awang-awang
Hangelangut bebasan tanpo tepi
Narabasing mego mendhung
Miber ngideri jagad
Ngulandoro ngamboro ngunggahi gunung
Ketungkul ngumbar gagasan
Satemah ginowo ngimpi

Putri:
Sripat sripit,lembehane mrak kesimpir
Gandhes luwes, wiragane anglamlami..
Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo
Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu
Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi
lirikcampursarinan.blogspot.com

reff :
Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo
Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu
Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.