Connect with us
Niken Salindri – Langgam Ngimpibowo: Ngamboro ing awang-awang Hangelangut bebasan tanpo tepi Narabasing mego mendhung Miber ngideri jagad Ngulandoro ngamboro ngunggahi gunung Ketungkul ngumbar...

Published

on

bowo:
Ngamboro ing awang-awang
Hangelangut bebasan tanpo tepi
Narabasing mego mendhung
Miber ngideri jagad
Ngulandoro ngamboro ngunggahi gunung
Ketungkul ngumbar gagasan
Satemah ginowo ngimpi

Putri:
Sripat sripit,lembehane mrak kesimpir
Gandhes luwes, wiragane anglamlami..
Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo
Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu
Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi
lirikcampursarinan.blogspot.com


reff :
Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo
Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu
Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement

Serial Drama Terbaru