Connect with us
Mahesa – Lawang AtiNgamboro ning angenku, Tansah eling marang sliramu.. Senadyan wis tak coba, Nglalekake jenengmu.. Sing tansah tak tembangke, Laras kangen njero...

Published

on

Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..


Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

reff:
Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.