Connect with us

Dangdut

Happy Asmara – Ngobong Ati

Published

on


Warning: file_get_contents(https://invidio.us/watch?v=cRH5k_aQZNk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 500 Internal Server Error in /home/jejaring/public_html/content/themes/mbahwo-news/tempelvideo.php on line 1
Happy Asmara – Ngobong AtiKuatno isun kuatno, Ngelakoni urip koyo gedigi.. Sabendino diloro ati, Koyo dudu laki lan rabi.. Isun lan riko akeh cobane,...

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas. Best Regards, Jejaring Net.