Connect with us

Dangdut

Vita KDI: Rontang – Ranting

Published

Vita KDI: Rontang – RantingGonjang ganjing langit katresnanku, Atiku kang loro nemu tatu.. Aku lagu ngerti sakwise kadaluarso, Sliramu nandur tresno marang wong liyo.....
Sumber Video

Gonjang ganjing langit katresnanku,
Atiku kang loro nemu tatu..
Aku lagu ngerti sakwise kadaluarso,
Sliramu nandur tresno marang wong liyo..

Rontang ranting batinku nelongso,
Nekat tak pandengi malah loro..
Tegane atimu nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang banjir ladhu..


reff:
Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah koyok wis kelangan arah..
Nanging atimu wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu..

reff:
Gonjang ganjing langit katresnanku,
Atiku kang loro nemu tatu..
Aku lagu ngerti sakwise kadaluarso,
Sliramu nandur tresno marang wong liyo..

Rontang ranting batinku nelongso,
Nekat tak pandengi malah loro..
Tegane atimu nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang banjir ladhu..

reff:
Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah koyok wis kelangan arah..
Nanging atimu wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Vita KDI: Rontang – Ranting" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments