Connect with us

Dangdut

Rozy Abdillah – Teko’o

Published

Rozy Abdillah – Teko’oSing ono hang biso ngilangi roso kangen nong njero ati Sing ono hang biso ngganteni roso welas hang sun duweni...
Sumber Video

Sing ono hang biso ngilangi
roso kangen nong njero ati
Sing ono hang biso ngganteni
roso welas hang sun duweni

Sing ono hang biso ngilangi
roso kangen nong njero ati


Ademe ring bengi iki
tanpo kemule ati
Riko hang isun anteni
ngusik sepine wengi

Sing ono hang biso ngilangi
roso kangen nong njero ati
Sing ono hang biso ngganteni
roso welas hang sun duweni

Riko hang sun eman
ono ring kadohan
kapan ndane biso sesandingan

Ademe ring bengi iki
tanpo kemule ati
Riko hang isun anteni
ngusik sepine wengi

Teko’o masiyo mung sedelo
ojo riko tinggalno
tulung kancanono
sing biso sun urip tanpo riko

Riko hang sun eman
ono ring kadohan
kapan ndane biso sesandingan
hooooo

Ademe ring bengi iki
tanpo kemule ati
Riko hang isun anteni
ngusik sepine wengi

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Rozy Abdillah – Teko’o" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments