Connect with us

Campursari

Riwis – Jineman Uler Kambang

Published

Riwis – Jineman Uler KambangBecike opo wong urip ing ngalam ndonya... Rugi gedhe mung ngujo hawa nafsune... Yen digagas sing diwo urip mung sedelo......
Sumber Video

Becike opo wong urip ing ngalam ndonya…
Rugi gedhe mung ngujo hawa nafsune…
Yen digagas sing diwo urip mung sedelo…

Sun pepuji dadi putri kang utami
Sayuk-sayuk sayuk rukun sakancane
Ia lali lho mas kowe
Gotong-royong nyambut gawe, ya mas…..
Kang den udi
Leluhure bangsa kita
Brambang sasen lima
Berjuang labuh negara
Brambang sasen pitu
Berjuang kudu bersatu
Ora butuh kae-kae, ya mas..
Ora butuh kae-kae
Butuhku mung nyambut gawe
Tempe tahu gula Jawa


Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Riwis – Jineman Uler Kambang" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments