Connect with us
NDX A.K.A – Terminal Giwanganrasane ora karuan, ning ati loro tenan cinta matiku kau anggep dolanan (ji ro, ji ro lu pat) biasane jam...

Published

on

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

biasane jam semene wis ngabari
nanging tekan saiki hpku durung muni
biasane jedal jedul ning ngarepku
nanging dino dino iki
menghilang bagai butiran debu


aku mung koyo terminal nggiwangan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

duh alah dek, anggepmu aku iki sopo
bojomo dek, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal nggiwangan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

rasane ora karuan (ra karuan), ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan (dolanan)
pengen opo tak turuti (tak turuti), leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.