Connect with us

Published

on

ak rewangi, loro lopo
Nganti lali dino,
Rino lan wengi, ora biso lali
Mung eling sliramu kuwi..


Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

reff :
Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.