Connect with us

Dangdut

Evie Tamala – Kangen

Published

on


Warning: file_get_contents(https://invidio.us/watch?v=EQCh0dUP-D4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 500 Internal Server Error in /home/jejaring/public_html/content/themes/mbahwo-news/tempelvideo.php on line 1
Evie Tamala – KangenPitung Sasi Lawase Nggonku Ngenteni Mung Sliramu Wong Bagus Kang Dadi Ati Rino Wengi Mung Tansah Tak Impi-Impi Jroning Ati...

Pitung Sasi Lawase Nggonku Ngenteni
Mung Sliramu Wong Bagus Kang Dadi Ati
Rino Wengi Mung Tansah Tak Impi-Impi
Jroning Ati Kangenku Setengah Mati

Jenang Gulo, Yo Mas Yo, Mbok Ojo Lali
Ngelingono Rikolo Jaman Semono
Sliramu Janji Aku Setio Ngenteni
Lahir Batin Tersnaku Terusing Ati

Kangen!… Wong Kangen Ngene Ngene Rasane
Rindu-Rindu Wong Bagus Kowe Tak Tunggu

Kangen!… Wong Kangen Opo Opo Tambane
Rindu-Rindu Tambane Kudu Ketemu

Klopo Mudo Enake Kanggo Rujakan
Leganono Aku Kang Nandang Kasmaran
Mbalung Janur Wong Bagus Tak Anti-Anti
Mosa Janji Wong Kangen Ndang Entuk Jampi

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas. Best Regards, Jejaring Net.