Connect with us

Campursari

Etik Wulandari – Sripat Sripit

Published

Etik Wulandari – Sripat SripitSripat sripit,lembehane mrak kesimping Gandhes luwes, wiragane anglam-lami Sedep singset, mbesus angadi busono Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo Ndak...
Sumber Video

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi


reff :

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Etik Wulandari – Sripat Sripit" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments