Connect with us

Campursari

Etik Wulandari – Konco Tani

Published

Etik Wulandari – Konco TaniEe… ibo senenge.. Konco tani yen nyawang tandurane.. Nyambut gawe.., Awak sayah seneng atine.. Parine lemu-lemu.., Polowijo lan ugo sak...
Sumber Video

Ee… ibo senenge..
Konco tani yen nyawang tandurane..
Nyambut gawe..,
Awak sayah seneng atine..

Parine lemu-lemu..,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur..


reff:
Panyuwunku, tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti, mugi-mugi lestari widodo..
Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani soko guru tumerap negarane..

reff:
Parine lemu-lemu..,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur..

reff:
Panyuwunku, tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti, mugi-mugi lestari widodo..
Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani soko guru tumerap negarane..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Etik Wulandari – Konco Tani" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments