Connect with us
Etik Wulandari – Konco TaniEe… ibo senenge.. Konco tani yen nyawang tandurane.. Nyambut gawe.., Awak sayah seneng atine.. Parine lemu-lemu.., Polowijo lan ugo sak...

Published

on

Ee… ibo senenge..
Konco tani yen nyawang tandurane..
Nyambut gawe..,
Awak sayah seneng atine..


Parine lemu-lemu..,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur..

reff:
Panyuwunku, tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti, mugi-mugi lestari widodo..
Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani soko guru tumerap negarane..

reff:
Parine lemu-lemu..,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur..

reff:
Panyuwunku, tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti, mugi-mugi lestari widodo..
Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani soko guru tumerap negarane..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.