Connect with us
Endah Laras – LunturIntro : Em B…..Em B B Em ….Yen lunturo wenterane Am Em Ora koyo yen luntur tresnane B Tekan ­tekane...

Published

on

Intro : Em B…..Em B
B Em ….Yen lunturo wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
B
Tekan ­tekane atine…
C B
Koyo­koyo mun sak sire dhewe
B Em
Ora sembodo mbiyene…
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B Em
Saben kepetuk tembunge…angrerepo dadio duwe’e
Am Em
Ora maido… kolomongso mung sok gawe gelo…
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono­mrene ..tiwas ­tiwas ndedhowo larane
B Em B
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe….
Int : B Em Am Em
B….Em B
B Em ….Yen lunturo wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
B
Tekan­tekane atine…
C B
Koyo­koyo mun sak sire dhewe
B Em
Ora sembodo mbiyene…
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B Em
Saben kepetuk tembunge…angrerepo dadio duwe’e
Am Em
Ora maido… kolomongso mung sok gawe gelo…
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono­ mrene ..tiwas ­tiwas ndedhowo larane
B Em E
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe..


Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.