Connect with us

Campursari

Endah Laras – Ayo Ngguyu

Published

Endah Laras – Ayo NgguyuKembang turi yo mas tibo lemah mlebu omah ojo karo mlayu seneng ati ojo susah timbang susah ayo podo ngguyu...
Sumber Video

Kembang turi yo mas tibo lemah
mlebu omah ojo karo mlayu
seneng ati ojo susah
timbang susah ayo podo ngguyu

ayo ngguyu ….. Ayo ngguyu
yen ngguyu ‘jo podo seru – seru


ono abang kok milih sing ireng
wong sing ireng gampang jaitanne
ono nggon padhang yo mas
kok milih sing peteng
wong sing peteng gampang jiwitanne

puter – puter yo mas, ono latare
tuku sabun yo mas, wangi ambune
nunggang skuter, nyaut pacare
bareng medun yo mas, jebul babune

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Endah Laras – Ayo Ngguyu" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments