Connect with us
Endah Laras – Ayo NgguyuKembang turi yo mas tibo lemah mlebu omah ojo karo mlayu seneng ati ojo susah timbang susah ayo podo ngguyu...

Published

on

Kembang turi yo mas tibo lemah
mlebu omah ojo karo mlayu
seneng ati ojo susah
timbang susah ayo podo ngguyu


ayo ngguyu ….. Ayo ngguyu
yen ngguyu ‘jo podo seru – seru

ono abang kok milih sing ireng
wong sing ireng gampang jaitanne
ono nggon padhang yo mas
kok milih sing peteng
wong sing peteng gampang jiwitanne

puter – puter yo mas, ono latare
tuku sabun yo mas, wangi ambune
nunggang skuter, nyaut pacare
bareng medun yo mas, jebul babune

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.